Om MAKAJO

Mitt i New York, möjligheternas stad, såddes ett frö, en tanke och en idé om hur man kunde förenkla tillgängligheten på inredningskunskap och att inredning skulle finnas för alla. Idén utvecklades och lades till grund för MAKAJO.

Idag består MAKAJO-familjen av två grundelement. MAKAJO kund- och inredningsansvar och Showrooms by MAKAJO.

MAKAJO kund- och inredningsansvar är ett konsultföretag inom byggbranschen. Vi finns med och vägleder köpare av nyproducerade bostäder och fungerar som en personlig kontakt under hela processen.
Från första informationsmötet till överlämnandet av nycklar.

Efter framgången med MAKAJO utvecklades drömmen om att samla flera marknadsledande leverantörer och samarbetspartners inom bygg under ett och samma tak. Ett showroom i det anrika Amerikahuset i Göteborg blev startskottet för Showrooms by MAKAJO 2012. Sedan dess har vi vuxit och showroomet i Göteborg är 1.100 m2 och består av ett 40-tal utställare. Sedan 2015 finns vi även i Malmö med ett showroom på 550 m2 och ett 30-tal utställare och den 26/10 inviger vi Showrooms by MAKAJO i Stockholm, på Södermalm.

Syftet med våra showroom är att skapa en levande mötesplats för arkitekter, byggherrar, inredningsdesignerns och leverantörer för att nätverka,
mötas och använda showroomet som sitt verktyg och en inspiration i arbetet, samt att MAKAJO kan använda showroomet som ett verktyg på sina kundmöten.


Välkommen hit och låt oss hjälpa dig att ta första steget på din inredningsresa.