MAKAJO kund- & inredningsansvar för byggbranschen

MAKAJO är ett företag som bedriver konsultverksamhet för byggbranschen inom områdena inredning och kundhantering (bostadsköparens inredningsval, hyresgästens bostadsanpassning, stambyten eller som vägledning för den som bygger sin villa).

I nära samarbete med våra uppdragsgivare kan vi ta fram inredningskoncept, vi vägleder slutkunderna, sammanställer beställningar och har kontakt med underleverantörer och personal ute på byggarbetsplatserna.

MAKAJO finns med under hela processen, från informationsmötet fram till överlämnandet av nycklar vid inflyttning om så önskas. Vi ser alltid till att er kund hamnar i fokus.

Till vårt förfogande har vi showrooms i GöteborgMalmö och nu även i Stockholm. Dessa är fyllda med ledande leverantörer av kök, bad, kakel, golv etc. Inspirerande showrooms/utställningar och levande mötesplatser för branschfolk inom byggbranschen. Showroomen är bl a till för att underlätta för såväl bostadsköparen/slutkunden som byggherren i deras tillvalsarbete. Men dessa skall också underlätta för hela branschen i byggandet.